In het kader van de Power to Nepal Fietstocht hebben de leden van de club op allerlei manieren gezocht naar interessante artikelen.

De SUPERPRIJZEN LOTERIJ heeft een beperkt aantal grote prijzen maar ook met een beperkt aantal loten van € 20.

Je mag uiteraard net zoveel loten kopen als je wilt van beide loterijen! Dat vergroot de kans op een grote of kleine prijs en uiteraard gaat de volledige opbrengst naar de aanschaf van de zonnepanelen voor het ziekenhuis in Nepal.

 


De SUPERPRIJZEN LOTERIJ

De SUPERPRIJZEN loterij bestaat uit 5 grote prijzen, die verspreid zijn over 30 enveloppen. Een lot/envelop kost € 20.

 

 

Vakantiehuis in Duitsland t.w.v. € 1000

Weekend van vrijdagmiddag tot maandagochtend in een groot huis vlak over de grens, op de rand van Gildehaus (Bad Bentheim) en in een beschermd natuurgebied. Wilt u weten waar de dom van Utrecht van gemaakt is? Achterin de tuin ziet u waar het Bentheimer Sandstein vandaan komt. Een groep is welkom, er zijn vier tweepersoonsbedden aanwezig. Tafeltennissen, muziek maken, wandelen, alles kan.

 

Online loopbaanprogramma 'succesvol naar een nieuwe baan' t.w.v. € 500

Op zoek naar een nieuwe baan? Weet je niet goed wat je wilt en/of waar te beginnen? Dit praktische programma biedt je alles wat nodig is om succesvol een nieuwe baan te vinden. Alle opdrachten/ oefeningen die ook in gewoon loopbaantraject aan bod komen PLUS 1 coachgesprek https://learndash.succesvolnaareennieuwebaan.nl

Kist met 12 flessen Chateau Mondorion 2016, Saint-Emilion Grand Cru t.w.v. € 300

Beschikbaar gesteld door wijnhandel Henri Bloem, Den Haag.

Nouvital schoonheidsproducten t.w.v. € 200

Aangeboden door Nouvital Nederland

Hotelovernachting in Best Western hotel Den Haag t.w.v. € 100